Byggepladsvagt

VAGTERNE.dk kan blandt mange andre ydelser tilbyde byggepladsvagter.

Hver dag sker der stigende tyverier fra byggepladser rundt omkring, hvilket kan skyldes, at byggepladser er svære at hegne ind eller sikre mekanisk eller elektronisk. Har du råd til at lade vær med at hyre vagter?

Med baggrund som håndværkere ved vi, hvordan det er at stå en morgen og ens værktøj eller inventar er væk fra pladsen. Derfor vil vi tilbyde at sikre andre håndværkere mod dette.

Sikring af byggepladser opnås gennem implementering af forskellige tiltag. Store og små tiltag, der som samlet løsning reducerer svind mm. væsentligt. Disse tiltag varierer i takt med størrelsen af byggeplads, samt behov.
I samarbejde med den enkelte kunde skræddersyr vi derfor altid en sikkerhedsløsning, der passer 100 % til kundens behov.

Byggepladsvagt kan blandt andet indeholde:

  • Portvagt (læs mere om mulighederne med en portvagt, under portvagt).
  • Vagt på byggeplads 24 timer i døgnet / efter normal arbejdstid eller hele weekenden, hvis dette ønskes
  • Rundering – vagten foretager runderinger på hele pladsen i løbet af dagen/natten med eller uden hund
  • Åbne og lukke pladsen
  • Opsyn med skurvogne og lign.
  • Overvågning 24/7 med opkobling til kontrolcentral
  • Adgangskontrol af personer på pladsen
  • Adgangskontrol af køretøjer såsom levering af materialer mm.
  • Diverse serviceopgaver

Alle byggepladser er forskellige og kræver forskellige løsninger. VAGTERNE.dk skræddersyr alle løsninger til de enkelte kunder gennem dialog og fælles planlægning. På den måde er man som kunde sikret, at ens ønsker og behov bliver dækket uden man betaler for mere end man har behov for. Er ønsket blot en vagt på byggepladsen er dette også muligt.

Ved en byggepladsvagt opsætter VAGTERNE.dk skilte med “Vagt” eller “Hundevagt” på hegnet omkring din byggeplads.
Det har en yderst præventiv effekt over for uvedkommende personer.

Alle vores vagter er yderst serviceminded, professionelle, disciplinerede, fleksible, udviser autoritet, løser problemer gennem dialog, håndterer pressede situationer med et køligt overblik, samt smilende i alle tænkelige situationer.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, dørmand, event-/festvagt, facility management, fastvagt, hundevagt, kontrollør, patruljevagt, portvagt, servicevagt, tryghedsvagt, videoovervågning m.m.

De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.