Portvagt

VAGTERNE.dk kan blandt mange andre ydelser tilbyde portvagter.

Tendensen inden for tyveri og svind på byggepladser er desværre stigende. Flere og flere virksomheder oplever, at der forsvinder værktøj og endda større maskiner fra pladsen og dette sker både i dagtimerne og i de mørke timer.

Tyvene bliver mere og mere ligeglade og tør at tage flere chancer – de bliver ikke synderligt berørt af, at der går håndværkere rundt og arbejder. Tyvene er nemlig godt klar over, at håndværkerne er optaget af deres arbejde og at de dermed har frit spil.

En portvagt skaber tryghed og sikkerhed, både for bygherre og for personalet.

En portvagt kan blandt andet bestå af:

  • Adgangskontrol af køretøjer
  • Kontrol af alle indgående og udgående køretøjer, eller bare stikprøvekontrol af køretøjer og gående personale
  • Adgangskontrol af alle personer, eller bare stikprøvekontrol af nogle personer
  • Videoovervågning af byggepladsen både dag og nat
  • Rundering
  • Overvågning 24/7
  • Alarmpatrulje

Denne sikkerhedsløsning passer til byggepladser af alle størrelser. Om I har et større projekt over flere faser, der varer flere år eller et mindre projekt, der er færdig på et par måneder. Er behovet og kravene noget andet end ovenstående skræddersyr vi selvfølgelig en løsning, der passer 100 % til dine behov.

Alle vores vagter er yderst serviceminded, professionelle, disciplinerede, fleksible, udviser autoritet, løser problemer gennem dialog, håndterer pressede situationer med et køligt overblik, samt smilende i alle tænkelige situationer.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, byggepladsvagt, dørmand, event-/festvagt, facility management, fastvagt, hundevagt, kontrollør, patruljevagt, servicevagt, tryghedsvagt, videoovervågning m.m.

De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.