Tryghedsvagt

VAGTERNE.dk kan blandt mange andre ydelser tilbyde tryghedsvagter.

Alle har krav på tryghed. Desværre er verden ikke altid ideel og vi kan alle opleve miljøer, der af den ene eller anden grund ikke føles trygge. Vores kunder skal kunne føle sig helt trygge og for at skabe den tryghed, kan en tryghedsvagt være en god løsning.

Vi arbejder forebyggende, er hjælpsomme og imødekommende og har dialog og gode relationer som vigtigste arbejdsredskaber, men kan naturligvis også gribe hurtigt og professionelt ind når det kræves.

Vi falder nemt ind i jeres dagligdag og har forståelse for og viden om jeres målgruppe.

Vi arbejder gerne i civil og hjælper også gerne med mindre serviceopgaver, så I både får sikkerhed og et par ekstra hænder i dagligdagen. Sikkerhedsopgaven vil dog altid være vores primære opgave.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og aftaler nøjagtigt, hvordan vores tryghedsvagter skal arbejde og skabe sikkerhed hos jer.

Tryghedsvagter kan foreksempel være på:

  • Bosteder
  • Hospitaler
  • Institutioner
  • Psykiatrien
  • Covid-19 test og vaccination steder

Alle vores vagter er yderst serviceminded, professionelle, disciplinerede, fleksible, udviser autoritet, løser problemer gennem dialog, håndterer pressede situationer med et køligt overblik, samt smilende i alle tænkelige situationer.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, byggepladsvagt, dørmand, event-/festvagt, facility management, fastvagt, hundevagt, kontrollør, patruljevagt, portvagt, servicevagt, videoovervågning m.m.

De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.