Dørmand

Hvis du har brug for en dørmand, står VAGTERNE.dk klar til at hjælpe. Dørmænd er blot en af de ydelser vi tilbyder, så har du brug for andre vagtløsninger, kan vi også hjælpe.

Vores dørmænd foretager adgangskontrol, visitation og lign. De er instrueret i at takle enhver givende situation med et smil på læben.

Når du benytter dig af en dørmand fra VAGTERNE.dk, vil de som det første tage kontakt til deres kontaktperson ved fremmøde, så vi sikrer os, at kundens behov bliver hørt og udført i bedste overbevisning.

Vi mener det er det professionelle forhold kunden og dørmanden bygger op ved fremmøde og gennem dialog, der gør at arbejdsopgaven bliver en succes.

Lad os høre om netop deres behov og lad os sammen finde den bedste løsning.

Alle vores dørmænd er yderst serviceminded, professionelle, disciplinerede, fleksible, udviser autoritet, løser problemer gennem dialog, håndterer pressede situationer med et køligt overblik, samt smilende i alle tænkelige situationer.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, byggepladsvagt, event-/festvagt, facility management, fastvagt, hundevagt, kontrollør, patruljevagt, portvagt, servicevagt, tryghedsvagt, videoovervågning m.m.

Har du brug for en dørmand? Så er du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.