Hundevagt

VAGTERNE.dk kan blandt mange andre ydelser tilbyde hundevagt til erhverv og/eller privat, til lige netop dit behov.

En hundevagt kan benyttes i mange forskellige situationer, hvor hunden med sin præventive tilstedeværelse kan skabe tryghed i den pågældende situation.

Hundevagten kan bruges til at bevogte værdifulde effekter eller til at skabe fred og orden til events med større menneskemængder f.eks. festivaller, koncerter, kræmmermarkeder eller hvor du som kunde vil have en effektiv sikkerhed mod uvedkommende.

Grundet vores vagter og hunde, som vil rundere jeres område, kan vi tilbyde den nemmeste og i mange tilfælde den mest effektive måde at holde uvedkommende væk på.

I denne sammenhæng er det naturligvis også vigtigt at slå fast, at vores vagter ikke benytter hunden som et magtmiddel.

Hundevagter fra VAGTERNE.DK er udelukkende baseret på fagfolk, som selvfølgelig ikke er bange for at bruge de midler, der står til deres rådighed.

Det er meget sjældent, at hunden for alvor bliver taget i brug, men når det sker er hunden ikke et øjeblik i tvivl om, hvad dens opgave er.

Fordele ved en hundevagt:

  • Med en hundevagt kan et større areal afdækkes
  • En hundevagt virker afskrækkende over for uvedkommende
  • Meget hurtig respons på anormaliteter
  • Effektiv sporing af gemte personer

Alle vores vagter er yderst serviceminded, professionelle, disciplinerede, fleksible, udviser autoritet, løser problemer gennem dialog, håndterer pressede situationer med et køligt overblik, samt smilende i alle tænkelige situationer.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, byggepladsvagt, dørmand, event-/festvagt, facility management, fastvagt, kontrollør, patruljevagt, portvagt, servicevagt, tryghedsvagt, videoovervågning m.m.

De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.