Patruljevagt

VAGTERNE.dk kan blandt mange andre ydelser tilbyde patruljevagt, i samarbejde med vores samarbejdspartner.

En patruljevagt benyttes i forbindelse med tilsyn og patruljering, samt lukketilsyn.
Ydelsen er hovedsageligt henvendt til virksomheder, men private har også mulighed for at få besøg af en patruljevagt – både dag og nat. Vi kører også alarmkørsel til virksomheder og private.

Patruljering foregår hovedsageligt når mørket falder på.
Denne service er henvendt til dig, som ønsker at sikre dine værdifulde effekter i din virksomhed eller bolig.

Den udsendte vagtpatrulje vil blandt andet tjekke op på følgende:

  • Kontrol af døre og vinduer
  • Kontrol af maskiner
  • Kontrol efter brandfarer
  • Kontrol efter vandskader
  • Kontrol efter stormskader
  • Kontrol af lys
  • Kontrol af porte

Der bliver tjekket op på ovenstående flere gange i løbet af aftenen og natten, hvor der typisk vil blive udført et lukketilsyn og et eller flere efterfølgende tilsyn. Hvis den udsendte vagtpatrulje observerer noget uhensigtsmæssigt, vil der blive reageret på det med det samme.

Vi tjekker op på det hele, hvilket gør det muligt at afværge de fleste uønskede hændelser.

En vagtpatrulje har en god præventiv virkning mod både tyveri, hærværk og uheld.

Patruljering kan tilmed medvirke til besparelser på el, vand og varme, ligesom det er muligt at opdage og forhindre brand.
Det kan således hurtigt betale sig at hyre en vagtpatrulje, som sørger for grundig patruljering i aften- og nattetimerne.

Patruljering og tilsyn er noget man bør overlade til professionelle fagfolk, hvis man vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Du kan få en ansvarsbevidst patruljevagt til at tage sig af patruljeringen, hvis du ikke vil gå på kompromis med sikkerheden i din bolig eller virksomhed.

Patruljering udføres af professionelle og ansvarsbevidste patruljevagter, som er klar til at rykke ind i alle tænkelige situationer. Dette er især gældende med vores alarmkørsel.

Alle vores vagter er yderst serviceminded, professionelle, disciplinerede, fleksible, udviser autoritet, løser problemer gennem dialog, håndterer pressede situationer med et køligt overblik, samt smilende i alle tænkelige situationer.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, byggepladsvagt, dørmand, event-/festvagt, facility management, fastvagt, hundevagt, kontrollør, portvagt, servicevagt, tryghedsvagt, videoovervågning m.m.

De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.