Kontrollør

VAGTERNE.dk kan blandt mange andre ydelser tilbyde kontrollør.

VAGTERNE.dk kan i samarbejde med vores partnere levere en større mængde mandskab til diverse arrangementer, hvor der er behov for en eller flere uddannede DBU kontrollører. Det skal lige nævnes, at de fleste af kontrollørerne også er uddannet vagter.

Vores kontrollører vil som det første tage kontakt til deres kontaktperson ved fremmøde, så vi sikrer os, at kundens behov bliver hørt og udført i bedste overbevisning.

Vi mener det er det professionelle forhold kunden og kontrollørerne bygger op ved fremmøde og gennem dialog, der gør, at arbejdsopgaven bliver en succes.

Alle vores kontrollører er yderst serviceminded, professionelle, disciplinerede, fleksible, udviser autoritet, løser problemer gennem dialog, håndterer pressede situationer med et køligt overblik, samt smilende i alle tænkelige situationer.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, byggepladsvagt, dørmand, event-/festvagt, facility management, fastvagt, hundevagt, patruljevagt, portvagt, servicevagt, tryghedsvagt, videoovervågning m.m.

De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.