Om os

VAGTERNE.dk har eksisteret siden 2016, men vi og vores mandskab har varetaget sikkerheden til mange arrangementer, store som små og de fleste af os har over 15-20 års erfaring inden for vagt- og sikkerhedsbranchen.

Vi er et firma, som har et ønske om at skabe et vagtfirma, der på sigt vil dække alle branchens områder, dog er vores mål ikke at blive en af de største i branchen, men et firma, der altid leverer den bedste løsning for kunden.

Vi er et lidt atypisk firma, der ikke er kendt via diverse reklamekampagner m.m., men mere er kendt på det arbejde vi leverer ude ved kunden og vores erfaring er, at herefter bliver vi anbefalet af den ene kunde til den anden. Som firma er det også denne måde, hvorpå vi ønsker at føre vores navn ud i landet.

Vi bestræber os på at levere den bedste service, kvalitet og sikkerhed.

Vagter har ofte med mennesker at gøre og derfor er det servicen, som kommer i første række. Derfor instrueres alle vores vagter i at udvise den bedste service i alle tænkelige situationer, samt gøre dette med et smil på læben.

VAGTERNE.dk går ikke på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten, derfor kan vi gennem vores erfaring levere en høj standard af netop sikkerhed og kvalitet.

Vi stiller et team af erfarne vagter til at løse alle de opgaver, der måtte forekomme til deres event. Hvad enten dette er et stort eller et lille arrangement.

Vores vagter vil være uniformeret efter de gældende regler, der er udstukket fra rigspolitiet. Dog vil vi bestræbe os på at uniformen er som kunden ønsker.

Alle vagter bærer sikkerhedsudstyr og radio kommunikation.

Vi skræddersyr det team, som passer bedst til lige netop dit arrangement.

Vi har et bredt netværk af professionelle samarbejdspartnere i hele Danmark.

VAGTERNE.dk tilbyder stort set alle former for vagttyper, såsom brandvagt og/eller entringsvagt, butikskontrollant, byggepladsvagt, dørmand, event-/festvagt, facility management, fastvagt, hundevagt, kontrollør, patruljevagt, portvagt, servicevagt, tryghedsvagt, videoovervågning m.m.

De er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til kontakt@vagterne.dk og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vi behandler alle henvendelser med diskretion.